​Støjskærme

​Støjskærme, skillevægge og skærmvægge til kontor

Er du på udkig efter støjskærme, skillevægge eller skærmvægge til dit kontor? Hos BL Støjisolering A/S har vi specialiseret os i støj- og lyddæmpning på kontorer og andre indendørs områder. Derudover arbejder vi med akustikregulering og udendørs støjdæmpning. Vi leverer til industri og andre erhverv i hele Danmark.

Skillevægge til gulve eller skærmvægge til kontor

Støj er ikke kun irriterende og distraherende. Støj er også stressende, og vedvarende støj kan ligefrem føre til søvnbesvær, stress og sygdom. Derfor vil en korrekt lyd- og støjdæmpning kunne øge trivslen på arbejdspladsen og reducere antallet af sygedage. Dog bør lyddæmpningen ikke være til gene for arbejdet.

Vi tilbyder blandt andet lyddæmpende vægge og skærme

Vi tilbyder blandt andet lyddæmpende vægge og skærme, som kan stå på gulvet, eller som kan sidde fast på bordene. Vi kan også tilbyde nogle lette, mobile løsninger. Vores fokus er altid at regulere akustikken og at skærme for støj, uden det bliver til gene for medarbejderne.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Skillevægge
  • Støjskærme
  • Skærmvægge
  • Anden støjdæmpning​

Vi kommer ud for at besigtige kontorarealerne i forbindelse med bestillingen. Her foretager vi støjmålinger og efterklangsmåleringer, hvorpå vi beregner den optimale størrelse på pladerne. Samtidig kommer vi gerne med forslag til forbedringer og ændringer i lokalet. Bemærk, at vi kan sætte skærmene op, mens I arbejder.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på støjskærme

Du er velkommen til at høre mere om vores lyddæmpende skillevægge og skærmvægge. Vi tilbyder både billige og eksklusive løsninger, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på støjskærme. Du kan ringe til os på telefon (+45) 59 45 10 84, eller du kan skrive til os på e-mail bl@stoej.dk.​