Støjdæmpning udendørs2018-10-12T13:32:47+00:00

Støjdæmpning udendørs

udendørs støjdæmpning giver tilfredse naboer

Støjdæmpning udendørs er nødvendigt hvis I overtræder lovgivningen eller er til gene for naboer

Efterspørgsmål på støjdæmpning udendørs er oftest forårsaget af krav til, hvor meget en virksomhed må støje i skel. Miljøstyrelsens lov nr. 372 slår fast:

“Loven skal særligt anvendes til at sikre de kvaliteter i de ydre omgivelser, som er af betydning for menneskets hygiejniske og rekreative levevilkår.”

Der er forskellige lovkrav til, hvor meget en virksomhed må forurene luften med lyd. Tingene bliver endnu mere komplicerede, hvis virksomheden ligger opad beboelse, i et industriområde eller i naturarealer.

Maskiner i produktionshaller samt køling- og udsugningsanlæg er ofte blandt synderne. Flammestøj fra skorstene kan også genere naboer og omgivelser i en grad så handling er nødvendig. 

Vi har arbejdet med udendørs støjdæmpning siden 1986, og har gennem årene løst opgaver for så forskellige virksomheder som Haldor Topsøe, Novo Nordisk og DSB. Vi vælges for vores grundighed og seriøsitet. Vi har opnået stor erfaring, og har derfor lært, at to opgaver aldrig er helt ens. Vores tilgang til løsningen, er derfor også forskellig.

GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Udfyld formularen, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

Vores proces

Vælger I BL-Støjisolering, vil I opleve en virksomhed med stor rutine. Vi foretrækker at begynde med at besøge jeres virksomhed, for at se, og høre, mere omkring jeres støjudfordringer. Efter vores visit vil vi udarbejde løsningsforslag på skitser samt et uforpligtende tilbud. Vi ønsker dernæst at besøge jer endnu engang, for at vise jer skitserne. Her kan vi tale løsningsforslagene igennem.

Når vi er enige om løsningen, og I har accepteret tilbuddet, vil vi gå i gang med at fremstille det nødvendige. Støjen bliver indkapslet og eventuelt ledt i anden retning. Vores løsninger er altid individuelle, og vi fremstiller det meste selv.

Det er vigtigtig for os, at vi leverer den bedste løsning. Af samme årsag vil vi inddrage dygtige samarbejdspartnere inden for lyddæmpningsmaterialer, ligesom vi rådfører os med anerkendte rådgivningsfirmaer indenfor støjdæmpning.

Få et tilbud fra på BL Støjisolering på udendørs støjdæmpning

Skal vi hjælpe jer med at overholde lovgivning eller få mere tilfredse naboer? Ring til os på 59 45 10 84 og indhent et professionelt udarbejdet tilbud, der tager udgangspunkt i jeres konkrete udfordring med støjdæmpning udendørs. I er også velkommen til at sende en mail til bl@stoej.dk. Vi vil vende tilbage til jer hurtigst muligt, så vi kan tage en indledende dialog om jeres udfordringer, samt finde et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi jeres virksomhed.

Med andre ord – væk med høreværnene!