Støjdæmpning udendørs

Undgå at genere naboerne med udendørs støjdæmpning

Leder du efter udendørs støjdæmpning?
Efterspørgslen på støjdæmpning udendørs er oftest forårsaget af krav til, hvor meget en virksomhed må støje i skel.

Miljøstyrelsens lov nr. 372 slår fast:

“Loven skal særligt anvendes til at sikre de kvaliteter i de ydre omgivelser, som er af betydning for menneskets hygiejniske og rekreative levevilkår.”

Der er forskellige lovkrav til, hvor meget en virksomhed må forurene luften med lyd. Tingene bliver endnu mere komplicerede, hvis virksomheden ligger opad beboelse i et industriområde eller i naturarealer.

Maskiner i produktionshaller samt køling- og udsugningsanlæg er ofte blandt synderne. Flammestøj fra skorstene kan også genere naboer og omgivelser i en grad, så handling er nødvendig.

Vi har arbejdet med udendørs støjdæmpning siden 1986, og vi har gennem årene løst opgaver for så forskellige virksomheder som Haldor Topsøe, Novo Nordisk og DSB.

Vi vælges for vores grundighed og seriøsitet.

Vi har opnået stor erfaring, og har derfor lært, at to opgaver aldrig er helt ens. Vores tilgang til løsningen er derfor også forskellig.

Vores proces til udendørs støjdæmpning

Vælger I BL-Støjisolering, vil I opleve en virksomhed med stor rutine.

Vi foretrækker at begynde med at besøge jeres virksomhed for at se og høre mere omkring jeres støjudfordringer.

Efter vores visit vil vi udarbejde et løsningsforslag på skitser samt et uforpligtende tilbud. Vi ønsker dernæst at besøge jer endnu engang for at vise jer skitserne. Her kan vi tale løsningsforslagene igennem.

Når vi er enige om løsningen, og I har accepteret tilbuddet, vil vi gå i gang med at fremstille det nødvendige. Støjen bliver indkapslet og eventuelt ledt i anden retning.

Vores løsninger er altid individuelle, og vi fremstiller det meste selv.

Det er vigtigt for os, at vi leverer den bedste løsning. Af samme årsag vil vi inddrage dygtige samarbejdspartnere inden for lyddæmpnings-materialer, ligesom vi rådfører os med anerkendte rådgivningsfirmaer indenfor støjdæmpning.​

Få et tilbud på udendørs støjdæmpning

Skal vi hjælpe jer med at overholde lovgivning eller få mere tilfredse naboer?

Ring til os på (+45) 59 45 10 84 og indhent et professionelt udarbejdet tilbud, der tager udgangspunkt i jeres konkrete udfordring med støjdæmpning udendørs.

I er også velkommen til at sende en mail til bl@stoej.dk, hvis I gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres arbejdsplads.

Vi vil vende tilbage til jer hurtigst muligt, så vi kan tage en indledende dialog om jeres udfordringer, samt finde et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi jeres virksomhed.

Med andre ord – væk med høreværnene!