Lyddæmpning

Vi er specialister i inden- & udendørs lyddæmpning

Oplever du din arbejdsplads er meget støjende?

Det er super vigtigt, at en arbejdsplads med plads til meget støj, tænker over at prioritere lyddæmpning. Et arbejdsmiljø med for meget, eller med unødvendig, støj, har nemlig sine ofre. Dine medarbejdere risikerer i højere grad at ende ud med stress, og du risikerer også langt flere sygemeldinger end ellers.

Når man sidder otte timer foran en skærm i eksempelvis et åbent kontorlandskab. Så er du et nemt offer for den høje støj, der ikke kan undgås.​

Mindsk risikoen for stress & sygemeldinger

Lyddæmpning er vigtigt hos stort set alle arbejdspladser. Særligt hos dem, der bor ved siden af et larmende byggeri, eller arbejder i et åbent kontorlandskab.

For meget larm og støj blandt medarbejdere og udenfor, kan være med til at øge risikoen for flere sygedage blandt de ansatte. Samtidig er lyd og støj en af de helt store faktorer, når det kommer til effektivitet blandt medarbejdere.

Et kontormiljø uden lyddæmpning har en tendens til at skabe mere stress, give uro og måske endda give de ansatte hovedpine. Derfor giver det sig selv, at lyddæmpning af den ene eller anden slags er et essentielt værktøj, når du skal skabe de allerbedste rammer for dine medarbejdere.

​Indretningen kan gøre meget for støjnedsættelsen

Ved at foretage enkelte og måske mindre ændringer til indretningen af kontorlokalerne, kan du opnå stor effekt i støjen, uden dine medarbejdere skal ændre på deres måde at arbejde eller agere på i dagligdagen.

BL Støjisolering anbefaler derfor altid en skræddersyet løsning, der matcher din virksomheds lokaler og ikke mindst behov.

Nogle arbejdspladser kan få stor glæde af lydisolerende plader, billeder og skillevægge. Andre skal have andre midler i brug for at komme den høje støj til livs.

Uanset din virksomheds behov, så finder vi nemt en løsning, der falder i jeres smag samtidig med, at den løser jeres problemer.

En forbedret akustik giver bedre arbejdsmiljø

Det giver måske sig selv. Men ved at forbedre akustikken i lokalerne, ved f.eks. at opsætte de rette typer af materialer, kan det ændre en hel del på, hvordan dine medarbejdere har det efter en lang arbejdsdag.

Selv for de medarbejdere, der arbejder et sted, hvor der tales i telefonen hele dagen, eller hvor der snakkes løst og fast på tværs af lokalet.

Så giv dine medarbejdere et bedre udgangspunkt for god velvære, bedre koncentration samt effektivitet.

BL Støjisolering står klar til at hjælpe dig videre med din lyddæmpning – uanset hvor i landet, du befinder dig.

Er kontoret et storrumskontor eller har det lignende store lokaler, kan du du med fordel dele det store lokale op i mindre arbejdsstationer. Det kan være skillevægge, der absorberer lyd, men du kan også tænke dit valg af møbler ind i det. Ligeledes gælder det for planter mm. Den forkerte indretning kan øge problemerne med lyden, hvor den rette indretning kan dæmpe lyden.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter BL Støjisolering, der har mere end 30 års erfaring med lyddæmpning hos virksomheder af alle størrelser.

Skal vi lave lyddæmpning hos dig?

Uanset størrelsen på din virksomhed og lokaler, der trænger til lyddæmpning. Så tager vi altid gerne hånd om opgaven.

For os er ingen opgave for stor eller lille. Vi glædes over at blive udfordret, og vi vender derfor altid hurtigst muligt tilbage til dig, så vi kan lave et godt tilbud.

Udfyld kontaktformularen øverst på siden, eller send os en mail på bl@stoej.dk.