Kontakt​

Hvis du ønsker mere information om vores løsninger, og om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så kontakt Bjarne Hansen på telefon 59 45 10 84 for et gratis og uforpligtende møde. Du er også velkommen til at sende en mail til bl@stoej.dk. Vi vil vende tilbage til jer hurtigst muligt.

BL støjisolering udarbejder støjreducerende og akustikdæmpende løsninger til industrivirksomheder. Det er typisk i produktionslinjer og et af specialkompetencerne er at levere løsninger til renrum.

Certificering

​Kreditvurderingen er med til at understøtte overfor vores kunder, at vi er en solid og ordentlig virksomhed med høj faglighed. Vi er stolte over at kunne præsentere dette mærke idet det viser vores kunder, at vi tager ansvar for det arbejde vi laver

Få et gratis støjtjek på arbejdspladsen

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på kortet

Adresseoplysninger

BL Støjisolering A/S

Tåstruphøj 40, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 59 45 10 84

E-mail: bl@stoej.dk

​CVR: 12843836

Privatlivspolitik

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.