Støjdæmpning ved akustikregulering af støberimaskiner

​Problemet

Hallen havde dårlige akustiske forhold og støjen blev forstærket unødigt. Der var ringe pladsforhold. Arkitekterne nægtede en traditionel baffel-løsning eller vægabsorption (plader) i små formater.

Løsningen

Vi opsatte lodrethængende baffelfelter i stor format foran transportrøret. Løsningen gav en generel akustisk støjreduktion og en “tillægsgevinst” ved afskærmning af det højfrekvente støjindhold på 6 dB(A). Med dén løsning er rengøring heller ikke så hyppigt nødvendig som tidligere, da støv og lignende ikke lægger sig på de afskærmede rør i samme grad som før.

Alt i alt opnåede vi en støjreduktion på 5 dB(A) med denne løsning. Oveni var arkitekterne desuden meget positive for det nu endnu “renere” billede i modsætning til den meget synlige rørføring, der var før.

Få et gratis støjtjek på arbejdspladsen

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

BL Støjisolering A/S

Tåstruphøj 40, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 59 45 10 84

E-mail: bl@stoej.dk

​CVR: 12843836

Privatlivspolitik

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.