Akustikregulering: Akustik & støjdæmpning

Er I generet af støj på arbejdspladsen? Så kan akustik-støjdæmpning være løsningen. Akustikregulering dæmper lyden og gør samtale mulig. Støj kan reduceres ved at nedbringe efterklang. Selvom der ikke er mange mennesker, kan støjen sagtens genere, hvis der er meget rumklang.

Når man taler om dårlig akustik, menes der ofte lange efterklangstider. Efterklangstiden er den tid der går fra en lydkilde afbrydes, til lyden uddør. Det er de omgivende overfladers karakter og akustiske egenskaber, der bestemmer, hvordan lydbølger opfører sig og spredes.

Lang efterklangstid kan være meget generende. Vi kender det alle sammen fra blandt andet dårligt udformede møderum, undervisningslokaler og spisesteder. Man bliver let stresset. Nogle mennesker bliver utilpasse, når lyden runger, og man vanskeligt kan skille stemmerne fra hinanden.

Få et gratis støjtjek på arbejdspladsen

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reduceret efterklang øger produktiviteten

Arbejdstilsynet stiller nogle krav til efterklangstider. At reducere uønsket efterklang er dog ikke kun noget, man bør overveje for at overholde loven.

Har du interesse i at passe på dine medarbejdere, bør det overvejes, hvordan efterklangen i lokalerne påvirker dem. En anden ting er, at glade og tilfredse medarbejdere yder mere. De kan arbejde mere koncentreret og begår færre fejl. Alene derfor vil en akustikregulering ofte mere være en investering end decideret omkostning. 

Derfor skal du vælge os til akustikregulering

BL Støjisolering har i mere end 30 år arbejdet på at forbedre akustikken i alt fra de åbne kontorlandskaber til legerum og skoler. Vores erfaring har lært os, at de akustiske udfordringer sjældent står alene – men bør løses ved en samlet indsats inden for både lyddæmpning og akustikregulering.

Vores tilgang til opgaverne er altid individuelt funderet, hvorfor vi ofte vil besøge jeres virksomhed flere gange, før vi begynder at fremstille den bedst egnede løsning.

​Vil du vide mere om akustik-støjdæmpning?

Ønsker du at lære mere om akustik og støjdæmpning, skal du aldrig tøve med at kontakte os. Vi står klar til at besvare spørgsmål til priser, muligheder og meget mere.

Kontakt os ved at ringe på telefon 59 45 10 84 eller skrive en e-mail til bl@stoej.dk

Adresseoplysninger

BL Støjisolering A/S

Tåstruphøj 40, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 59 45 10 84

E-mail: bl@stoej.dk

​CVR: 12843836

Privatlivspolitik

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.